På andre siden

Braya uno asteri Artaxerxes

Braya uno asteri Artaxerxes

RAG n

Brunnmasket Colourpoint

Født: 25/01-2011

 

Vi døpte han fort om til Alvin. Han var den skjønneste Ragdoll gutten en kan tenke seg. Han krøp veldig fort inn i hjertene til folk. Og der er han like sterkt den dag i dag. Alvin er for øvrig ikke vår første Alvin, det var en huskatt før han også. Så det ble Alvin 1 og Alvin 2, utrolig kreativt. Opphavet til navnet var for øvrig tegnefilmen Alvin og gjengen.

Ragdollen Alvin (2), var dessverre ikke frisk. Han hadde vært dårlig fra fødselen av. Vi bodde mer eller mindre til veterinæren og til slutt måtte vi la han slippe lidelsene.  RIP 01/03-2012 <3

S*DolliDays DChild Gisela

S*DolliDays DChild Gisela

RAG a

Blåmasket Colourpoint

Født: 03/07-2012

Gisela er en perfekt Colourpoint. Hun er nok også den som kan vise ekte primadonnanykker, hun kommer når hun ønsker kos, å ikke omvendt. Har noen andre katter tatt hennes plass, ja da furte hun til hun får plassen sin igjen. Hun er også en veldig snill og god frøken som vi elsker høyt. Utrolig spennende å følge hennes utvikling . Vi er så utrolig takknemlig for at Lilian Carlberg S*DolliDays beæret oss med denne flotte katten ❤

   

RIP 27.april 2013 <3

Sykdomshistorie

IC NO*KystDolls Adele

Adele kom til verden den 20.04.2014. Vi fikk 6 kattunger i dette kullet, fordelt på 3 gutter og 3 jenter. I dette kullet var det 2 gutter RAG d 04 rød Mitted , 1 gutter RAG e 04 Krem  Mitted , Det ble 1 jente RAG c 04 Lilla  Mitted og 2 RAG g 04 Blåskilpadde Mitted..

Adele er en vakker jente med et helt herlig temperament. Hun er like god som hun er vakker. Vi har dessverre ikke vært på så mange utstillinger, men hun har alt nå oppnådd tittelen Internasjonal Champion. Nå skal hun få tid til å utvikle seg før vi igjen drar på flere utstilling. 

 

RIP 23.desember 2015 💔 Verdens flotteste Adele ble dårlig 21.desember etter at hun lekte med de andre kattene. Tidlig neste morgen 22.desember skjønte man at noe var fryktelig galt. Adele ble grundig undersøkt med røntgen og div blodprøver. Adele var tilbake tidlig morgen for videre behandling/undersøkelser den 23.desember. Hun fikk vesketerapi, røntgen med kontrast. Diagnosen ble tarmvridning. Hun er dypt savnet vår vakre engel. 

CH S*Tomtebloss Tutti Frutti

Denne vakre jenta mistet vi 27.mars 2017. Hun fikk Artist-kull. Teksten nedenfor beskriver denne vakre jenta. Vi savner henne utrolig mye, hun har en stor plass i våre hjerter
 ❤
 
RAG f 03 Brunskilpaddemasket

Tutti Frutti for å beskrive dette vakre vesenet, må man bare bruke positive ord. Vakker, snill, kjærlig, omsorgsfull og flott ung jente. Hun er den første katten i oppdrettet. Var så utrolig heldig å kom over denne frøkena ved en rein tilfeldighet. Oppdretter Vigdis Haglund Bredevang S*Tomtebloss. Vigdis er en fantastisk flott mentor, med sin kunnskap som hun gladelig deler med meg. Er så utrolig takknemlig for at en fikk kjøpe Tutti Frutti og litt senere Anastasia ❤


Tutti Frutti skal bli utrolig spennende å følge utviklingen til. I 2013 blir det også noen nye utstillinger.

Når hun har fylt året skal hun testes for HCM og blodtype. Da alle katter som skal brukest i avel her skal testes for HCM og blodtype. Ønsker kun å bruke friske katter i avel. 

 

 

Første utstillingen til Tutti Frutti var på Sunnmørskatten utstilling Ålesund 29.09.2012 og 30.09.2012

Dette er Tutti Frutti sin første utstilling. Hun er utrolig flink for å være helt fersk.

Lørdag: Bedømmelseresultat EX1 var også opp til NOM men tapte.

Søndag: Bedømmelseresultat EX1 Hun var også denne dagen opp til NOM men tapte. 


Hennes Andre Utstilling var på ADELLKATTENs Juleshow 24.11.2012 og 25.11.12

Lørdag: Bedømmelseresultat EX1 og NOM

Søndag: Bedømmelseresultater EX1 


Hennes tredje utstilling var på Trønderkatten Jubileumsutstilling  23.03.13 og 24.03.13

Lørdag: Bedømmelseresultat CAC Dommer Glenn Sjöbom (S)

Søndag: Bedømmelseresultat EX1 CAC  Dommer Alexey Shchukin (NL)


 Nå er det lenge siden Tutti Frutti har vært på utstilling. Så hennes fjerde utstilling var på Vestkystkatten den 09.05.2015 og 10.05.2015

 
Lørdag: Bedømmelseresultat CAC å hun ble CHAMPION Dommer Henry Hornell (PL)
 
Søndag: Bedømmelseresultat EX1  CACIB Dommer Yan Roca Folch (FR)
 
Fantastiske bedømmelser begge dagene. Tutti Frutti sjarmerte med sitt herlige vesen. og hun har en helt fantastisk pelskvalitet som får dommerne til å smile fra øre til øre <3

NO*KystDolls Pavlova RAG c Lillamasket

 

Dette er vår første avkom som er Lilla colourpoint. Kullet kom til verden 08.04.2015. Hun kommer fra et kull med 6 søsken. fordelt på 4 gutter og 2 jenter. I dette kullet var det 2 gutter RAG b Sjokolademasket, 1 gutt RAG b 04 sjokolade Mitted og 1 gutt RAG c Lillamasket. Det ble 1 jente RAG b 04 Sjokolade Mitted.

 

Pavlova er ei frøken med personlighet, vi gleder oss veldig til å ta henne med på utstilling. Skal også bli veldig spennende å se hvordan hun utvikler seg. 


 

 

Pavlova var på sin første utstiling på Adelkattens juleshow den 28.11.2015. Dette er ei vakker jente med fantastisk pelskvalitet. Det var gøy å stille frøkena som var litt beskjeden på sin første utstilling.

Lørdag: Bedømmelseresultat EX 1 og NOM. Dommer Sabine Mösch Drieling (Sveits)


Utstilling hos Vestkystkatten 14-05-2016 og 15-05-2016

 
Lørdag: Bedømmelse EX1 og CAC. Dommer Fabio Brambilla (Italia)
 
Søndag: Bedømmelse EX1 og CAC. Dommer Charles Spijker (Nederland)

Nyeste kommentarer

09.02 | 15:23

Hei! Vi er en familie på 4 som ønsker oss veldig en ragdoll hann kattunge, har dere noen i nærmeste fremtid?

21.01 | 17:22

Heisan. Vi er en familie på 3 .. ønsker oss veldig en ragdoll hann kattunge . Har dere noen i nærmeste fremtid eller vet om noen som har?
Mvh Anne

03.10 | 13:36

Hei. Var interessert i å kjøpe en kattunge. Mvh. Britt unni Gimse

16.09 | 17:02

Takk for info.da skal jeg følge med :) mvh Elisabeth